De Rolders 3-1

8191 KH Wapenveld

06 12 09 88 84

info@vanvelzenrioolservice.nl

KSB MiniCompacta US1.40 E

€1.345,00

(excl. btw)

Deze compacte pomp is ideaal voor het verzamelen en overbrengen van afvalvrije en afval-bevattende effluenten. De nieuwe MiniCompacta US1. 40 met een lager minimaal volume van slechts 10 liter biedt maximale functie op een kleine ruimte – en is ideaal voor gebruik in eengezinswoningen.

Toepassingsgebieden:
Toiletten
Badkamers
Gezinswoningen
Flats
Appartementen
Kelders
Sauna’s
Woonboten
Mobiele sanitaire voorzieningen
Renovatie

Voordelen:

Ruimtebesparend
De KSB mini compacta US1. 40 is het kleinste volwaardige pompsysteem volgens nl 12050-1:2015 door de KSB.

Flexibel
De afvalwateropvoereenheid biedt volledige functionaliteit en veelzijdige toepassingen. Het is geschikt voor nieuwe gebouwen en renovatie van oude gebouwen dankzij de geïntegreerde snijeenheid en een DN32-drukleiding. Het liftsysteem is ideaal voor thuisgebruik, omdat de aansluitingen aan de inlaatzijde zijn geoptimaliseerd voor thuisgebruik.

Veiligheid
De supercompacte MiniCompacta US1.40 is een kant-en-klare enkele-pomp hefinstallatie met gasdichte en waterdichte kunststof opvangtank. Vanwege het steile kenmerk is het risico op blokkering laag. Een 10 jaar garantie op reserveonderdelen is als optie verkrijgbaar.

Ideaal alternatief
Het gebruik van een volwaardig hefsysteem met een steile eigenschap vermindert het risico op verstopping. Zelfs bij het snijden is er een sterk verminderd geluid. De aansluiting van verdere sanitaire voorzieningen is mogelijk.

                         

Contactgegevens

De Rolders 3-1
8191 KH Wapenveld
06 12 09 88 84
info@vanvelzenrioolservice.nl

Informatie

©2019 VanVelzenRioolservice | Alle rechten voorbehouden